Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, bool given in /home/.sites/576/site4979315/web/wp-content/plugins/weglot/src/services/class-option-service-weglot.php on line 444

This is Studio Calas.

Call us on +436502023901

Helblinggasse 1-3, 1170 Vienna, AUT

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

TALSTATION SCHAFBERGBAHN

The design proposal for the new cable car station tries to conceal the waterfront with its immediate surrounding. Opening to the lake St. Wolfgang, the building aims an open gesture and a public used roof such as a staircase stage. The meticulous located functions enable a pleasant walkability through the station and a flowability orientation.

Year:

08/2019

Location:

St. Wolfgang/AUT

Client:

Schafbergbahn Salzburg

Design Team:

David Calas, Clemens Horvath, Sven Wuttej